Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση μελών της Διοικούσας Επιτροπής ΠΑΣΔΑΕΑ με την Ηγεσία


Έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής του Σωματείου μας, χθες καταφέραμε και συναντηθήκαμε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Τόσκα Νικόλαο. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Γ.γ. Δημ. Τάξεως κος Αναγνωστάκης Δημήτριος, καθώς επίσης και ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου, Σχης Αδακτυλίδης Παύλος.

Η συνάντηση κράτησε περί τη μία ώρα. Ο αναπληρωτής Υπουργός φάνηκε εν μέρει ενημερωμένος σχετικά με το θέμα μας. Ενώπιών μας, ο κος Γενικός έκανε μια αναλυτική παρουσίαση των προβλημάτων του κλάδου μας στον κο Τόσκα, καθώς και μία ιστορική αναδρομή για την πορεία του κλάδου μας. Έπειτα ακολούθησε η δική μας τοποθέτηση και η ειδικότερη ανάλυση των θεμάτων. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στο ποια θα είναι η θέση και η άποψη της φυσικής ηγεσίας επί των θεμάτων που θίξαμε.

Ο κος Υπουργός συμφώνησε ότι πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα. Αντιλαμβανόταν και ο ίδιος ότι υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι με το υπηρεσιακό καθεστώς που μας διέπει και τόνισε ότι θα φροντίσει η απόφαση που θα παρθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη για όλους. Μας διαβεβαίωσε για επίσπευση, στα πλαίσια του δυνατού πάντα, του θέματός μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο χρονικό διάστημα που θα έχουμε κάτι «χειροπιαστό» από άποψης νομοθετικής ρύθμισης.

Τέλος και εξίσου σημαντικό, έπειτα από επαφές του Σωματείου μας με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα διαβιβαστεί έγγραφό τους προς το Υπουργείο μας σχετικά με το υπόλοιπο της κανονικής άδειας του 2014. Ενημερωθήκαμε ότι ίσως και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να έχουμε αποτελέσματα.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι ενημερώσεις από το Σωματείο θα γίνονται μόνο όταν έχουμε κάτι ουσιαστικό και όχι «παραφιλολογίες» και δήθεν πληροφορίες από «διάφορους». Το Σωματείο φτιάχτηκε από όλους μας και η διαβεβαίωση είναι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές, συνάδελφοι είμαστε και διατρέχουμε την ίδια αγωνία και τον ίδιο φόβο με όλους εσάς.

Για την Διοικούσα Επιτροπή
   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λεπίδας Σπύρος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δούκας Βασίλειος

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο παιδιά ,συνεχίστε την πάρα πολύ καλή προσπάθεια-δουλειά .Διαβάστε και αυτό που βγήκε σήμερα 11/11/2015: ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
    Δεν θα ξαναγίνει πρόσληψη Ειδικών Φρουρών - Όλες οι προσλήψεις αποκλειστικά μεσω Πανελληνίων στην ΕΛ.ΑΣ.
    - See more at: http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD#sthash.7ayhV9vE.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή