Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έγγραφο του ΥπΕΣΔΑ προς το Σωματείο μας, σχετικά με την άδεια του 2014

update: Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΔΑΕΑ, έχει επικοινωνήσει με την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου και έλαβε την ενημέρωση ότι με την έκδοση της σχετικής Διαταγής, θα αιτούμεθα την άδεια και θα τη λαμβάνουμε.

Σας παραθέτουμε το απαντητικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που εστάλη στο ΠΑΣΔΑΕΑ προς ενημέρωση των μελών του.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, δικαιούμαστε το σύνολο της κανονικής άδειας του 2014 που αιτηθήκαμε και δεν μας χορηγήθηκε εντός του έτους που αφορούσε. Ως γνωστόν, μας χορηγήθηκε μόνο η άδεια από τις 7/7/2014 και μετά, για το εν λόγω έτος.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση για τη χορήγηση της άδειας εμπρόθεσμα, δηλαδή εντός του τρέχοντος έτους όπως αναφέρεται στο έγγραφο. Θα εκδοθεί σχετική διαταγή από το Αρχηγείο, η οποία θα καθορίζει τα διαδικαστικά.

Το Σωματείο υπέβαλε και το ερώτημα συναδέλφων, αν δύναται ο αριθμός των ημερών αδείας του 2015 που έχουμε ήδη λάβει, να μετατραπεί σε άδεια του 2014, ώστε να μπορεί πιο ομαλά να κατανεμηθεί το υπόλοιπο της τρέχουσας αδείας και εντός του πρώτου τριμήνου του 2016 όπως ο νόμος ορίζει. Δυστυχώς όμως λάβαμε αρνητική απάντηση και ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξαντληθεί η άδεια του 2014, εντός του 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου