Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Υποψήφιοι 2 Δημ. Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. για την εκλογή αντιπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πολιτικών Υπαλλήλων


Με αφορμή την επικείμενη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια του πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ανωτέρω διαδικασία δεν έχει σχέση με συνδικαλιστικές εκλογές, είναι εκλογές Υπηρεσιακού Συμβουλίου (που συνεδριάζει για Υπηρεσιακά θέματα) και όχι κάποιου Σωματείου ή Ομοσπονδίας.

Λαμβάνοντας υπ'όψιν, την ανιδιοτέλεια, την εμπειρία και την κατάρτιση όλων των συναδέλφων, ως Πα.Σ.Δ.Α.Ε.Α στηρίζουμε απερίφραστα τις δύο υποψηφιότητες των μελών μας:
  • Παύλο ΜΑΥΡΙΔΗ (Ενωτικό ψηφοδέλτιο)
  • Δημήτριο ΤΖΙΒΑΝΑΚΗ (Μεμονωμένο ψηφοδέλτιο)
Τα μέλη και το Δ.Σ. του Πα.Σ.Δ.Α.Ε.Α., αγνοώντας τις φωνές διαχωρισμού, σε νυν αμιγώς πολιτικούς υπαλλήλους και νυν ειδικούς φρουρούς, φωνάζουμε και τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ήμασταν και θα είμαστε πάντα ενωμένοι. Ο στόχος ήταν και είναι κοινός, να διασφαλιστεί η εργασιακή μας κατάσταση όποια και αν είναι η επιλογή του καθενός μας.

"Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 από τις 08:00 έως τις 17:00, στην Αθήνα, Λεωφόρος Μεσογείων 96 (πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.). Οι συνάδελφοι από τις περιφερειακές υπηρεσίες εκτός Αττικής ψηφίζουν με αλληλογραφία και θα πρέπει οι φάκελοι να έχουν παραδοθεί στην εφορευτική επιτροπή πριν την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών (5-11-2016)."

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στους δύο συναδέλφους, καθώς και σε όλους τους υποψήφιους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Πρόεδρος


Λεπίδας Σπυρίδων


Ο Γεν. Γραμματέας


Αλεβίζος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου