Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Στο τελικό στάδιο η διαδικασία οριστικής ένταξης των ΔΑΕΑ στο Σώμα - Δελτίο Τύπου


Έπειτα από συνάντηση που πραματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 02/12/2015, με εκπροσώπους της Φυσικής Ηγεσίας, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι.

Το έγγραφο-εισηγητικό-πρόταση που αφορά στην ένταξή μας στο Σώμα, βρίσκεται στις ανώτατες πολιτικές βαθμίδες και στο τελικό στάδιο προς υπογραφή.

Άπαντες, Φυσική και Πολιτική Ηγεσία έχουν συγκλίνει προς την εισήγησή μας για το δικαίωμα επιλογής ανάμεσα στο καθεστώς των Ειδικών Φρουρών και την ένταξη στο αμιγώς πολιτικό προσωπικό.

Ύστερα από τις σημερινές συναντήσεις που έλαβαν χώρα και τις πιέσεις που ασκήθηκαν, σε συνδυασμό και με τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, ίσως να έχουμε νεώτερα ακόμα και την εβδομάδα που μας έρχεται.

Λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν είναι εφικτό να γνωρίζουμε, δεδομένου ότι ακόμα και οι άνθρωποι που ασχολούνται επί του θέματος κινούνται σε άγνωστα νερά, καθώς δεν έχει τύχει στο παρελθόν να αντιμετωπιστεί ούτε στο ελάχιστο, παρόμοια κατάσταση.

Συνάδελφοι, γνωρίζουμε ότι επικρατεί παραφιλολογία και διαρροές δήθεν λεπτομερειών του τρόπου ένταξής μας. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι. το Σωματείο μας, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του (ακόμα και πιο πριν), κινείται με γνώμονα το «ΕΜΕΙΣ» και όχι το «εγώ».

Θεωρούμε ότι η διαδικασία, έπειτα από τις σημερινές επαφές θα κινηθεί γρήγορα. Παρακαλούμε να δείξετε λίγη υπομονή ακόμα. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση από το ΠΑΣΔΑΕΑ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΛΕΠΙΔΑΣ Σπυρίδων


Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου