Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον αναπληρωτή γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών κο Τζανέτο Φιλιππάκο


Αξιότιμε Κύριε Γενικέ,

Ως μια από τις τελευταίες ενέργειες πριν κλείσει τον κύκλο του αυτό το συνδικαλιστικό όργανο, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή σταθήκατε στο πλευρό μας πρωτίστως σαν συνάδελφος και έπειτα ως Πολιτικός. Παρακολουθούσατε στενά το θέμα μας και η πόρτα του γραφείου σας ήταν πάντα ανοιχτή για μας. Εξ’ αρχής είχατε θέσει ως στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Χωρίς υπεκφυγές και με ξεκάθαρα λόγια μας είχατε ενημερώσει ότι η ενσωμάτωσή μας στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., θα πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και το συμφέρον της Υπηρεσίας. 

Με μεγάλη μας χαρά σας είδαμε δίπλα μας στη διαδικασία της θεωρητικής μας εκπαίδευσης στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, όπου και ενημερωθήκατε για το πρόγραμμα σπουδών και την απόδοσή μας.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι τόσο εσείς, όσο και οι υπόλοιποι Υπηρεσιακοί και Πολιτικοί παράγοντες του Υπουργείου μας συμβάλατε τα μέγιστα για την επαγγελματική μας αποκατάσταση, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ο Πρόεδρος
ΛΕΠΙΔΑΣ Σπυρίδων

Τα λοιπά μέλη:
ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ Μιχαήλ
ΑΛΕΒΙΖΟΣ Παναγιώτης
ΔΟΥΚΑΣ Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου